De Binnenstebuitenkat
Kattenoppas
Kattentrimmen
Kattengedragstherapie
Kattentrimmen
Ik ben gediplomeerd kattentrimster aan huis. De vakopleiding Kattentrimmen heb ik bij het Huisdier Kennis Instituut gevolgd. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat het welzijn van de kat het belangrijkste uitgangspunt vormt. De opleidingen, trainingen en examens van de Stichting Huisdier Kennis Instituut (HKI) zijn erkend door de brancheorganisatie Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo te Amersfoort, de Stichting Dierbaar en de Algemene Belangenvereniging voor Hondentoiletteer Bedrijven (ABHB).

Het kattentrimmen doe ik aan huis in de regio Waddinxveen. Ik werk op een katvriendelijke en vachtsparende manier. Dat betekent dat ik niet voor een mooi model ga, maar alleen trim wat nodig is. Alles wat je namelijk doet aan de vacht maakt schade aan de vacht en huid.


Kruimel

Neo

Casper

Fien
Kattentrimster aan huis
Katvriendelijk
Vachtsparend
Huidvriendelijk

Wibo
Dit boek van 168 pagina's is een complete handleiding waarin je stap voor stap leert hoe jouw kat een prachtvacht krijgt en houdt. Te koop voor slechts €22,50. Bij interesse: stuur me even een mailtje. Klik hier voor de inhoud.
tevens aangesloten bij: kattentrimsters.nl
Created by De Binnenstebuitenkat
© copyright 2009-2019 Ginny van Montfort - De Binnenstebuitenkat
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden Kattentrimmen
Algemene Voorwaarden Kattengedragstherapie
Algemene Voorwaarden Kattenoppas